skip to Main Content

Elke refurbished iPhone is van de hoogste kwaliteit en is gecontroleerd op meerdere punten zodat deze uitstekend functioneert.

We leveren elke Apple iPhone met een gecertificeerde oplader en adapter.

iPhone 7

Deze refurbished iPhone 7 bevat 32GB of 128GB geheugen en kan worden geleverd in de kleuren zwart, rosegoud of zilver. Het toestel verkeert in een zeer goede technische staat zodat je er zeker van bent dat je er nog een geruime tijd plezier van kunt hebben.

iPhone 7 plus

Deze refurbished iPhone 7 plus bevat 32GB of 128GB geheugen en kan worden geleverd in de kleuren zwart, rosegoud of zilver. Het toestel verkeert in een zeer goede technische staat zodat je er zeker van bent dat je er nog een geruime tijd plezier van kunt hebben.

iPhone 8

Deze refurbished iPhone 8 bevat 64GB of 256GB geheugen en kan worden geleverd in de kleuren zwart, rood, goud of zilver. Het toestel verkeert in een zeer goede technische staat zodat je er zeker van bent dat je er nog een geruime tijd plezier van kunt hebben.

iPhone 8 plus

Deze refurbished iPhone 8 plus bevat 64GB of 256GB geheugen en kan worden geleverd in de kleuren zwart, rood, goud of zilver. Het toestel verkeert in een zeer goede technische staat zodat je er zeker van bent dat je er nog een geruime tijd plezier van kunt hebben.

iPhone X

Deze refurbished iPhone X bevat 64GB of 256GB geheugen en kan worden geleverd in de kleuren grijs of zilver. Het toestel verkeert in een zeer goede technische staat zodat je er zeker van bent dat je er nog een geruime tijd plezier van kunt hebben.

iPhone XS

Deze refurbished iPhone XS bevat 64GB geheugen en kan worden geleverd in de kleuren zilver of zwart. Het toestel verkeert in een zeer goede technische staat zodat je er zeker van bent dat je er nog een geruime tijd plezier van kunt hebben.

Back To Top
WhatsApp WhatsApp ons